GENERAL

Gustaf

BOURNE

Denna beresta elektronik-nörd har i sitt liv sett många av världens hörn. Även Chalmers olika vrår har han utforskat innan han hittade hem till sitt Cerisea jag och det självklara valet H-sektionen på Lindholmen. Hans positiva energi smittar lätt av sig och hans principfasta engagemang i föreningslivet gör honom till en som många vill umgås med. Med tidigare erfarenheter av ledarskap frambringar han en enastående sammanhållning och med sina åtta kumpaner vid sin sida är han ett självklart val att bära de fyra stjärnorna som årets: 
GENERAL

KA$$ÖR

Johan

BENJI

Efter att ha tillbringat de två första månaderna av sitt liv i Asien och de resterande på Göteborgs största ö, hamnade den här killen tillslut på Lindholmen där han fann sitt rätta jag. Han har alltid glass i frysen och det bästa han vet är att få andra att må bra. Denna svärmorsdröm har ett otroligt engagemang och han ser alltid möjligheter istället för problem. När du hör hans röst lovar vi att du kommer att tappa hakan och med den lyckas han charma allt och alla. Med ett dollartecken vid sin sida är han en expert på excel och därför är han det självklara valet som årets: 
KA$$ÖR

INKÖPSCHEF

Jenny

FOO

Detta energiknippe har mycket svårt att sitta still så hon har alltid någonting på gång. Född på en annan kontinent men uppväxt på bästkusten är denna donna som alltid vill alla väl. En fantastisk tjej som är en expert på att skjuta fjäderbollar och är snabbare än micropopcorn. Ambitiös som få och hon trivs som bäst i sitt organiserade kaos. Med sin beslutsamhet och sitt driv är det inte några problem för denna brud att ta sig an utmaningarna hon ställs inför. Med pli på företagen och koll på priser tar hon bäst hand om vårt skyddshelgon och det finns ingen som är mer lämpad som årets: 
INKÖPSCHEF

PR-CHEF

Chanique

NIQ

Denna förtjusande brud är svår att inte lägga märke till och att hon kommer från en mindre håla är svårt att begripa. Hon är envis och vet vad hon vill och med piskan vid sin högra sida är hon ostoppbar. Om du inte använder hennes hejdå-fras kan du råka illa ut så ett tips är att alltid vara på skaft när hon kommer i närheten. Den här tjejen älskar att ha kul och att jobba i lag är inga problem. Med en arbetserfarenhet många i hennes ålder saknar är hon expert på att ta initiativ och struktur är något hon inte saknar. Att få träffa nytt folk är det bästa hon vet och därför är hon självklar som årets: 
PR-CHEF

PR-CHEF

Elin

GlOSS

Denna fashionista har alltid koll på det senaste inom allt. Från Sveriges tråkigaste stad flydde hon till Lilla London för att testa kebaben som var till besvikelse. Med erfarenheter från bankvärlden var ekonomi och produktion på Lindholmen det enda rätta för denna drivna brud. En partypingla med känsla för stil briljerar på dansgolvet och Cerise är ju den givna favoritfärgen. Med sin positiva inställning till livet sprider hon gärna glädje till alla och den här tjejen missar en inte. Hon har alltid sina handklovar som är gjutna i de ädlaste av metaller och det finns ingen annan som passar bättre som årets: 
PR-CHEF

PHADDERCHEF

Ida

VIKKY

Tur är väl det för Glenn att den här tjejen som är medborgare och uppvuxen i ett land i både väst och i söder hittade till Chalmers. Världsvan som hon är insåg hon snabbt att apotekare inte var något för henne och att Chalmers och färgen Cerise var det enda rätta. Det här är en fantastisk tjej som aldrig ger upp, hon har ett leende som smittar och tuffa skor är hennes stora passion. Låt dig inte luras av hennes blonda och oskyldiga look, retas hon upp bör du passa dig eftersom att lyfta skrot är hennes favoritsyssla. Med hennes empati och förståelse för andra är hon perfekt som årets: 
PHADDERCHEF

PHADDERCHEF

Oskar

KODA

Att den här charmiga killens passion är träning är något en inte kan missa. Han är alltid redo för kortspel och har ett pokerface få kan genomskåda och det är omöjligt att inte märka hans närvaro. Grabben från en av Göteborgs finaste hålor har inga problem med att lägga pengar på det goda i livet och fotboll är något han spelat med eliten. Många vill lära känna denna tillmötesgående och festlige kille som alltid har något på gång, och om du vill muta honom kan du testa att ta fram lite nutella. Eftersom att denna goding har en otrolig laganda är han given som årets: 
PHADDERCHEF

ØHLCHEF

Filip

SESAR

Denna kunglighet kommer från fjärran land och har fostrats i de finaste av skogar. Han är en kille som aldrig bangar och hans karisma är alltid på topp. En lagspelare som har rest både norr och söder fann sin plats i detta Cerisea gäng. Som glädjespridare gör han att det aldrig finns en sur min i hans närhet. Denna charmige killes biceps är lika stora som hans hybris. Han har burit och druckit många backar för att lagra kunskap och styrka till sin menade uppgift med sin specialgjutna flasköppnare vid sin högra sida. Detta gör honom solklar som årets: 
ØHLCHEF

NOLLUPPDRAGSCHEF

Sasha

SASSY

En mer energisk tjej än denna är svår att hitta och om det beror på att hon är uppvuxen i Gurkornas stad är det ingen som vet. Om du är rädd för eld och inte vill råka illa ut så är ett tips att inte göra något dumt i hennes närhet. Hennes charmiga humor och ärlighet är något många älskar och inspireras av. Med en passion för att volta och hjula är den här tuffa tjejen någon ingen kan förbise. Hon bryr sig otroligt mycket om sina nära och glimten i hennes ögon syns på mils avstånd. Eftersom den här tjejen aldrig tackar nej till en utmaning är hon som gjord för att vara årets: 
NOLLUPPDRAGSCHEF