Letar du efter ditt skolschema så hittar du det här:

Time Edit Chalmers


Mottagningsvecka 1

Tisdag 20 aug:

Mottagning på Götaplatsen kl. 08:30

Det har äntligen blivit dags att inleda fyra fullspäckade mottagningsveckor! Chalmers bjuder dig på lunch i konferenshallen på Lindholmen Science Park. Under dagen kommer det vara upprop, glöm ej ta med giltig legitimation!
Under dagen kommer nollan även få en rundvandring på campus för att bekanta sig med Chalmers Lindholmen.

Onsdag 21 aug:

Nollbrickstillverkning

Andra dagen på mottagningen och nollbrickstillverkningen står i fokus. Du får lära känna dina klasskompisar bättre och intromatten drar igång. H6 håller en sittningsföreläsning där Nollan lär sig hur det går till på en riktig Chalmerssittning. Detta vill nollan inte missa!

Torsdag 22 aug:

Sittningen á la H med eftersläpp.

Unionen bjuder på en lunchföreläsning.
Alla föreningar på H-sektionen bjuder in till Nollans första sittning! Efter sittningen håller DKV avställda i eftersläpp, det blir en fartfylld kväll för Nollan.

Fredag 23 aug:

Volleyboll med DSC, Chilla med HD & Rustet pub

Ikväll kan du välja mellan att spela spel i alla olika former med HD, gå på huspub som arras av Rustet eller spela volleyboll med H-sektionens egen sportförening DSC.

Lördag 24 aug:

Nolluppdragsdag & Kräftskiva

Nolluppdragen är en fantastisk tradition där Nollan i grupp får utföra uppdrag runt om i Göteborg. Detta brukar leda till roliga minnen och mycket skratt. Senare på kvällen är det dags att visa dina nya sittningskunskaper på en trevlig kräftskiva med H6. Det erbjuds kräftor i mängder och förstklassig underhållning utlovas.

Söndag 25 aug:

NollKollo

NollK tar dig med ut till en vackert belägen plats på kusten där äventyr, brännboll, bad, grill och mys står på schemat. Nollan kommer också få chans att lära känna våra underbara pHaddrar bättre. Detta är ett mycket uppskattat alkoholfritt arrangemang. Läs mer om detta i modulen.


Mottagningsvecka 2

Måndag 26 aug:

Häfvträning DKV och sittning med Rustet.

DKV ser till att du lär dig allt du kan behöva kunna om att häfva och senare på dagen arrar Rustet sittning. Denna dag öppnar även byggplatsen för kappseglingen.

Tisdag 27 aug:

Lunchföreläsning med Sveriges Ingenjörer & Häfv med DKV

Sveriges Ingenjörer bjuder in till lunchföreläsning och DKV bjuder in till ett storslaget häfv nere i 11:an. Visa vad du går för eller bara sitt och ha det gött i trevligt sällskap.

Onsdag 28 aug:

Tivoli & Bastufäzt

På campus Johanneberg bjuds det på en mängd olika aktiviteter i alla former enligt riktig tivolianda. H6 arrar också en varm och traditionsenlig bastufäzt med sittning på kvällen.

Torsdag 29 aug:

Provsitts med NollK

Idag är det inga mindre än NollKs tur att arra en provsitts. Detta är en sittning som Nollan inte vill missa!

Fredag 30 aug:

Mottagningskampen: Kappseglingen & Slottskogskväll

Som en del av mottagningskampen får Nollan chansen att tävla mot andra sektioner med egenbyggda båtar i kappseglingen. Kom och heja på H! På kvällen bjuder flera olika föreningar in till en mysig kväll i Slottsskogen med brännboll, grill och riktigt gött häng.

Lördag 31 aug:

Finsittning & FestU

NollK håller en exklusiv och mystisk sittning du sent kommer glömma. Kvällen avslutas på FestU där kårhuset på Johanneberg får en ny skepnad.

Söndag 1 sep:

Rafting med DSC

En dag full med roligheter står på schemat när DSC ordnar den årliga Raftingen.


Mottagningsvecka 3

Måndag 2 sep:

Terminstart, Räknecafé & Rustet BBQ

Nollans första termin på Chalmers börjar och SnH håller räknecafé och en informationsnyttig Tenta 101 där nollan får lära sig hur en tenta går till. På kvällen tänder rustet grillarna så ta med dig nått gött att grilla och njut av en kväll i det bästa av sällskap.

Tisdag 3 sep:

NollpoQuarlen

DKV tar med Nollan och sitt häfvlag till Chalmersmästerskapen i häfv. Må bäste hävflag vinna, (H)

Onsdag 4 sep:

Frukost med Academic Work & Bastusittning NollK

Academic work bjuder nollan på frukost!
Äntligen dags för bastusittning igen! Denna gång är det NollK som bjuder in till en riktigt het sittning. Mysterier kommer klarna och vem vet, kanske kommer Nollan få se lite av vad som döljer sig bakom masken...

Torsdag 5 sep:

Pubrunda och Rustet grillar

Klockan 15 slår 11:an upp sina dörrar för läsårets första pubrunda! Självklart är Rustet med och grillar även denna afton. Pubrundan fortsätter sedan mot Johannebergs många pubar. En riktig Chalmerstradition!

Fredag 6 sep:

Dagarna D & HD-LAN

DKVs heliga dagar D inleds. Delta i en helg full av överraskningar. Du kan också välja att spendera den här fredagen på Lindholmen där HD håller i ett LAN hela natten lång!

Lördag 7 sep:

Dagarna D och zkumgasque

På kvällen öppnar Gasquen upp för fest fylld med skum.

Söndag 8 sep:

Combat Archery Tag & Mottagningskampen: Rocken

På dagen får Nollan testa på en rolig lagaktivitet som kan beskrivas som en salig blandning av paintball, spökboll och bågskytte. Efter det kan du jubla, applådera och dansa till musik från talangfulla Nollan. Följ med och stöd H’s band under en grym kväll!


Mottagningsvecka 4

Måndag 9 sep:

Räknecafé, Chalmeristmiddagen & Spelpub HD

SnH håller i mottagningens andra räknecafé och på kvällen arrar Harm den traditionsenliga Chalmeristmiddagen. God mat och ett ypperligt tillfälle för att prata med utexaminerade studenter och företagsrepresentanter. Samtidigt arrar HD spelpub.

Tisdag 10 sep:

PhotoPub

Ikväll öppnas dörrarna upp till vår egen sektionspub där pHoto arrar en grand premiere av Nollans egna Nolluppdragsfilmer.

Onsdag 11 sep:

Gasquesittning med eftersläpp

Vårt fantastiska H6 arrar sittning i gasquen med eftersläpp. Kan inte slå fel!

Torsdag 12 sep:

Mottagningskampen: Finalen & Cheeret

Finalen genomförs på vår hemmaplan, ljuva Lindholmen! Publikens stöd räknas med i bedömningarna av grenarna så anslut dig till den största och vackraste hejarklacken så visar vi de andra sektionerna var skåpet ska stå! Under Finalen pågår även den femte deltävlingen i Mottagningskampen: Cheeret. Passa också på att njuta av en RUSTET-burgare för sista gången under mottagningen. Det är inte ovanligt att kvällen slutar på gasquen.

Fredag 13 sep:

Chilla med HD & Droopyaden

Äntligen är det dags igen, chilla och spela spel med HD.

Lördag 14 sep:

Finalsits & FestU

Den stora finalen då Nollan blir Nymble. En stor dag som denna firas med finsittning. I sin finaste outfit genomför vi tillsammans en sprakande afton som fortsätter med FestU. Bör inte missas!