GENERAL

LOKE

Status: Tuffast i NollK

Attiralj: Stjärnor

Meriter: Sälinstruktör

Styrkor: Orientexpressen

Svag för: Solnedgångar

Denna man han kan, stolt leda sitt NollK hand i hand. Han är tuff och tur är väl det, för att åka skidor är det bästa han vet. Att Nollan ska må bra är hans högsta prioritet och mustaschen han bär är en självklarhet.


KA$$ÖR

K2

Status: Rikast i NollK

Attiralj: Dollartecken

Meriter: Skam

Styrkor: TidsOP

Svag för: Sång

Denna stenhårda brud kan ingen tackla och hon finns alltid där om Nollan skulle börja vackla. Hon har ett stadigt grepp om NollKs ekonomi och hanterar bokföringen likt trolleri. “NollKs ka$$ör är snål”, är ett skämt hon aldrig tål. K2 bjuder oftare än vad man tror, på både skratt och pannkakor.


INKÖPSCHEF

BRAVO

Status: Kramgoast i NollK

Attiralj: Droopy

Meriter: Kompispris i fotboll 2011

Styrkor: Käkben

Svag för: Juice

Med Droopy vid sin sida är denna kille alltid redo för nya tag. han är en riktig svärmorsdröm och tänker på Nollan varje dag. Kramgoast han må vara och om Nollan ropar kommer Bravo alltid svara. Känner sig nollan svag, häng med Bravo på gymmet ett tag.


PR-CHEF

HOFF

Status: Snyggast och drygast i NollK

Attiralj: Piska och armband av finaste lädret

Meriter: Springer bra i slow motion

Styrkor: Fotogenisk

Svag för: Mörka ögon

Killen med piskan kan göra dig skraj men var inte rädd han visar sitt leende när det blir partaj. Både kaxig och dryg, men väldigt snäll i smyg. Som PR är han bäst på att både designa och skissa, han ser till att Nollan inga arr kan missa.


PR-CHEF

JOEY

Status: Snyggast och drygast i NollK

Attiralj: Handklovar

Meriter: Häfvdiplom

Styrkor: Rösten

Svag för: MirreB

Joey kan lätt förknippas med TV-serien vänner, men detta är inget vår PR gärna bekänner. Hon är både klokare och snyggare än så, och “how you doiń?”-leendet kommer Nollan aldrig få. Men misströsta ej, vår PR finns alltid där för dig. Har du frågor om arr eller så, ett bra svar från Joey kommer du alltid få.


PHADDERCHEF

WAYNE

Status: Snällast i NollK

Attiralj: Glenn

Meriter: Examinerad i T

Styrkor: Trädklättring

Svag för: Friare

En tjej, som gillar galej. Ordning och reda är hennes grej. Om Nollan någonsin oroar sig, finns Wayne alltid där för dig. Därför ska du för hennes blick inte bli rädd, för hon ler när du inte är beredd. Hon ser till så att pHaddrarna alltid är där, för henne är Nollan aldrig ett besvär.


PHADDERCHEF

MELLO

Status: Snällast i NollK

Attiralj: Kortlek

Meriter: Sist på festen

Styrkor: 43 PIM

Svag för: Breda sängar

Denna man lever med glitter och glamour. Med sin väldiga energi, han Nollans hjärta snor. En kille du aldrig kommer se falla, utmana honom i häfv? Han vinner över alla. Nollan kan uppfatta honom som speciell, men innerst inne är han väldigt snäll.


ØHLCHEF

MALT

Status: Törstigast i NollK

Attiralj: Vilgot och nitar

Meriter: Øhl-karaktärsskapare

Styrkor: match.com

Svag för: Vitt guld

Vår Øhlchef är alltid på språng, han kan både gitarrspel och sång. Blicken han ger, gör så att även NollK ler. Han finns alltid där för att öppna Nollans dricka, med Øhlöppnaren som hänger bredvid hans framficka.


NOLLUPPDRAGSCHEF

WASS

Status: Roligast i NollK

Attiralj: Nitar

Meriter: Gasque-rekord

Styrkor: Löses på plats

Svag för: Pasta och Pizza

Denna tuffa brud tar ingen skit. Hon älskar Gasquen och leder gärna Nollan dit. Nolluppdragen har hon planerat i detalj, har ni som Nollan tur får ni en medalj. Roligast i NollK är hon såklart, men hur man får henne att skratta är oklart.